Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Spicy Seafood Stew. Jedna porcja zawiera 215 kalorii , 22 g białka i 1 g tłuszczu . Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny, whole 30 i peskatariański jest przeznaczony dla 9 osób i kosztuje 2,6 USD za porcję . Jest dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup przegrzebki, sól, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 67% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Italian Seafood Stew , Paella for Four; A Wonderful Spanish Mixed Seafood Stew i Neoguri (Spicy Seafood Ramen) .
Instrukcje
1
W wolnowarze o pojemności 5 qt. połącz pierwsze osiem składników. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-1/2 do 5 godzin lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wymieszaj wodę, przegrzebki i krewetki. Przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do momentu, aż przegrzebki staną się nieprzezroczyste, a krewetki różowe.