Pikantny Gulasz Wołowy Z Warzyw

Pikantny Gulasz Wołowy Z Warzyw
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Pikantny gulasz wołowy z warzyw może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 35g białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Za 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sól, czosnek, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ziemniaki, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny Gulasz Wołowy Z Warzyw, Pikantny Gulasz Warzywny, oraz Pikantny Gulasz Wołowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej dużą patelnię lub holenderski piekarnik na średnim ogniu; gotuj i mieszaj mięso gulaszu wołowego i włoski dressing, aż mięso równomiernie się zrumieni, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Dodaj 2 szklanki wody, bulion wołowy, pokrojone w kostkę pomidory, bulion wołowy, sos pomidorowy, czosnek, liść laurowy, sól, oregano i pieprz na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Bulion WołowyBulion Wołowy
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść ziemniaki, marchew, paprykę i cebulę w gulaszu; przykryj i gotuj na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CebulaCebula
GulaszGulasz
4
Połącz mąkę i zimną wodę w małej misce; mieszaj, aż będzie gładka. Wymieszaj mąkę z gulaszem, zagotuj; gotuj i mieszaj, aż gulasz zgęstnieje, około 2 minut. Wyrzuć liść laurowy przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia49
Magazyn