Pikantny Grillowany Bakłażan

Pikantny Grillowany Bakłażan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj pikantnego grillowanego bakłażana. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 73 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 42 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Czwarty Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy cajun, oliwę z oliwek, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Grillowane bakłażany z pikantnym tahini Slaw, Grillowany bakłażan w stylu indonezyjskim z pikantnym sosem orzechowym, oraz Grillowane szaszłyki jagnięce i figowe z miętowo-pieprzową glazurą i grillowanym bakłażanem podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szczotkuj plastry bakłażana olejem po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Skropić sokiem z limonki; posypać przyprawą Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
3
Odstawić na 5 minut.
4
Grill bakłażan, przykryty, na średnim ogniu lub piec 4 W. od ognia przez 4-5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia10
Magazyn