Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Pikantny, dymny kalafior zacieru może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz SOS adobo, śmietanę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Pikantny, Dymny Zacier Kalafiorowy, Pikantne krewetki z Zacierem kalafiorowym i kapustą, oraz Pikantna, Dymna, Kremowa Zupa Kalafiorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kalafior na parze w wkładce do parownika ustawionej na wrzącej wodzie, przykrytej, aż będzie bardzo miękki, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Woda
2
Przełożyć gotowany na parze kalafior do blendera i przecier z serem, mlekiem, kwaśną śmietaną i sokiem z limonki, aż będzie gładki, w razie potrzeby zeskrobując boki słoika blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Sok Z Limonki
Kwaśna śmietana
Ser
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj sos adobo oraz sól i pieprz do smaku, pulsuj jeszcze kilka razy i przelej do miski do serwowania.