Pikantny dymny makaron z serem i boczkiem z indyka

Pikantny dymny makaron z serem i bekonem z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 766 kalorii, 32G białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ser topiony, pół na pół, makaron w skorupkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne zielone Chile, Dymiony boczek, 3 sery makaron z serem, Dymny makaron z serem, oraz Smoky Chipotle makaron z serem.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek z lekko osoloną wodą do wrzenia. Wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotuje się przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 13 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Podczas gotowania makaronu umieść paski bekonu z indyka między dwoma papierowymi ręcznikami na talerzu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Gotować w kuchence mikrofalowej na wysokości, aż boczek jest chrupiące, 4 do 6 protokół w zależności od kuchenki mikrofalowej. Pozostawić boczek do ostygnięcia; pokruszyć i odstawić.
Po ugotowaniu makaronu i odsączeniu, połącz ser topiony, śmietanę i pół na pół w garnku, który był używany do gotowania makaronu. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż ser się stopi i sos jest bąbelkowy.
Usuń z ognia; wymieszać z papryką, wędzona papryka, pieprz cayenne, i pokruszony boczek z indyka. Ugotowany makaron wymieszać z sosem, aż będzie równomiernie pokryty.