Pikantny Coeur à la Crème
Pikantny Coeur à la Creme może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cebulę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pikantny Coeur a la Creme, Coeur à la Crème, oraz Czekolada coeur à la crème.
Instrukcje
Umieść durszlak w szklanej miarce lub misce 2-quart. Durszlak liniowy z 4 warstwami gaznicy, pozwalając gaznicy zawisnąć nad krawędzią durszlaka. Łyżka jogurtu do durszlaka. Przykryć luźno folią; przechowywać w lodówce 12 godzin. Łyżka odsączonego jogurtu do miski i odstawić; wyrzucić gazę i płyn.
Zwilżyć kolejne 3 warstwy gazy w winie; wycisnąć nadmiar wina z gazy aż do ledwo wilgotnego, zastrzegając 2 łyżki wina. Linia 4-cup żelatyny formy lub patelni w kształcie serca ciasto z zwilżonym gazę, pozwalając gazę powiesić na krawędzi formy, i odstawić.
Połączyć reserved 2 łyżki wina, startą cebulę, serki śmietankowe i sos sałatkowy wymieszać w dużej misce; ubić z małą prędkością miksera, aż będzie gładka. Wymieszać z odsączonym jogurtem; odstawić.
Posypać żelatynę wodą w małym rondlu; odstawić na 1 minutę. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać 2 łyżki mieszanki jogurtu do mieszaniny żelatyny z trzepaczką.
Dodaj mieszaninę żelatyny do pozostałej mieszaniny jogurtu, dobrze mieszając.
Łyżka mieszanki jogurtu do przygotowanej formy. Złożyć gazę na wierzchu mieszaniny jogurtu i schłodzić do 24 godzin (mieszanina uzyska gumowatą konsystencję, jeśli schłodzone więcej niż 24 godzin).
Aby służyć, rozłóż gazę i odwróć formę na talerz do serwowania; wyrzuć gazę.
W razie potrzeby udekoruj świeżymi ziołami.
Podawać z lahvosh w kształcie serca lub zwykłe krakersy.