Pikantny Chipotle-Indyk Chili
Przepis Pikantny Chipotle-Indyk Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz łagodną salsę, olej roślinny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Chipotle Indyk Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać indyka i pieprz poblano; gotować 5 minut lub aż indyk jest rumiany; wymieszać do kruszonki. Wymieszać wodę i kolejne 3 składniki. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Mash fasoli lekko z masher ziemniaków, aż zupa jest lekko zagęszczony; Chochla równomiernie na 6 misek.
Dekoruj serem cheddar, w razie potrzeby.
Podawać z: babeczkami kukurydzianymi