Pikantny Chipotle-Indyk Chili

Pikantny Chipotle-Indyk Chili
Przepis Pikantny Chipotle-Indyk Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz łagodną salsę, olej roślinny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Chipotle Indyk Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać indyka i pieprz poblano; gotować 5 minut lub aż indyk jest rumiany; wymieszać do kruszonki. Wymieszać wodę i kolejne 3 składniki. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Mash fasoli lekko z masher ziemniaków, aż zupa jest lekko zagęszczony; Chochla równomiernie na 6 misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
ZiemniakZiemniak
Cała TurcjaCała Turcja
FasolaFasola
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
3
Dekoruj serem cheddar, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
4
Podawać z: babeczkami kukurydzianymi
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffinki KukurydzianeMuffinki Kukurydziane
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn