Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na amerykańskie jedzenie. Spróbuj zrobić w domu pikantne chili z mielonego indyka. To danie główne ma 186 kalorii , 20 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 2 osób i kosztuje 2,12 USD za porcję. 144 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny na Super Bowl . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu worcestershire, mielonego cynamonu, pomidorów i soli. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje świetną ocenę Spoonacular wynoszącą 84% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Papryczki faszerowane mielonym indykiem , Papryczki faszerowane mielonym indykiem i Azjatyckie warzywa smażone z mieloną wołowiną .
Instrukcje
1
Rozdrobnij indyka w rondlu; dodaj cebulę. Gotuj na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj pomidory, sos pomidorowy, fasolę, proszek chili, ocet, sos Worcestershire i przyprawy. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut lub do zgęstnienia. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala