Pikantny Burger z indyka i cukinii

Pikantny Burger z indyka i cukinii
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić pikantnego burgera z indyka i cukinii w domu. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonego mięsa indyczego, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, greckiego jogurtu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Burger z indyka z kluskami z cukinii, Pikantny Burger Z Indyka, oraz Burger z cukinii z indyka z majonezem czosnkowym.

Instrukcje

1
Dodać sos śmietanowy, umieszczając wszystkie składniki sosu w misce i mieszając, aż do połączenia. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać mieszaninę cukinii z indyka: w dużej misce umieścić startą cukinię, pokrojoną zieloną cebulę, posiekaną miętę, kolendrę i czosnek, mielony kminek, sól, pieprz i cayenne. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Kminek MielonyKminek Mielony
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rękami wymieszać w mielonym indyku, aż mieszanina cukinii zostanie dobrze rozprowadzona przez mielonego indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4
Forma paszteciki: użyj rąk, aby utworzyć 3 do 4 cala szerokości paszteciki, umieszczając je na blasze do pieczenia. Zauważ, że paszteciki będą raczej mokre, więc mogą być trochę trudne w obsłudze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1
Podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, obniżyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pracując partiami, umieść paszteciki na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Niech gotować przez około 5 protokół, następnie odwrócić paszteciki i gotować przez kolejne 5 do 6 protokół.
4
Chcesz, aby brązowy i delikatnie gotować przez całą drogę. Jeśli temperatura jest zbyt wysoka, będą zarumienione Na zewnątrz, ale wnętrze nadal będzie surowe. Więc, gotować je delikatnie.
5
Jeśli zewnętrzne są rumiane, a wewnętrzne nadal nie są zrobione, obniżyć ogień i gotować dłużej.
6
Usuń na papierowy ręcznik wyłożony talerz: po zakończeniu pierwszej partii pasztecików, Usuń na papierowy ręcznik wyłożony talerz podczas gotowania drugiej partii. Lub można utrzymać paszteciki ciepłe w piekarniku 200 ° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Sprawia, że 8 dużych pasztecików lub do 18 małych.
8
Podawać z sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy

Polecane wino: Malbec, Merlot, Zinfandel

Burger można łączyć z Malbec, Merlot i Zinfandel. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn