Pikantny budyń chlebowy z kozim serem
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, kozi ser, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny budyń chlebowy z pieczarkami i parmezanem, Cebula dymka i kozi ser chleb budyń, oraz Ugotuj książkę: budyń z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż chleb w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
1/2 szklanki koziego sera i kolejnych 5 składników (przez białka) wymieszać w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę mleka na chleb; top z pozostałym 1/2 szklanki koziego sera. Przykryć folią pokrytą sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Wyjąć budyń chlebowy z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut. Odkryć i piec w 350 przez 40 minut lub aż zestaw i złoty kolor.