Pikantne ziemniaki czosnkowe i cukinia

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnych ziemniaków czosnkowych i cukinii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, pieprz płatki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Dwa Sery Czosnek Cukinia Puree Ziemniaki, Pikantne Patelnie Krewetki Z Ziemniakami Czosnkowymi, oraz Czosnkowe spaghetti z cukinią z włoską kiełbasą z kurczaka, pomidorami, bazylią i pieczonymi ziemniakami.
Instrukcje
Przykryć ziemniaki osoloną zimną wodą o 1 cal w rondlu 4-quart, a następnie gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż po prostu miękkie, 20 do 25 minut.
Spuścić w durszlaku i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, o 15 protokół. Ziemniaki obrać i podzielić wzdłuż.
Gotować czosnek w oleju w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czosnek będzie blady złoty, o 2 protokół. Odrzuć czosnek, następnie wymieszać ziemniaki i płatki czerwonej papryki na olej i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki zaczną się złotobrązowe, 8 do 10 minut.
Podczas smażenia ziemniaków, ugotować cukinię w garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękka, 2 do 3 minut, a następnie osuszyć w durszlaku.
Przenieść ziemniaki z rowkiem łyżką do miski, następnie dodać cukinię do oleju w patelni i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż gorące, o 1 minutę. Powrót ziemniaki na patelnię i wymieszać z solą.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;