Pikantne, wolno gotowane chili

Jeśli chcesz dodać więcej amerykańskich przepisów do swojego repertuaru, Spicy Slow-Cooked Chili może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis daje 10 porcji z 367 kaloriami , 23 g białka i 21 g tłuszczu każda. Za 1,38 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów, pieprzu cayenne, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest idealne na Super Bowl . 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 4 godzin i 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także : Chili z wołowiną gotowane na wolnym ogniu , Mus jabłkowy gotowany na wolnym ogniu i Peklowana wołowina z kapustą .
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię na średnio-wysokim ogniu i wmieszaj mieloną wołowinę. Smaż i mieszaj, aż wołowina będzie kruszona, równomiernie zrumieniona i nie będzie już różowa, około 7 minut.
Odcedź i usuń nadmiar tłuszczu.
Połącz mieloną wołowinę, fasolę, pokrojone w kostkę pomidory, sos pomidorowy, cebulę, paprykę, czosnek, proszek chili, pieprz cayenne, sól i czarny pieprz w wolnowarze. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 10 godzin lub wysokim przez 4 godziny.
Udekoruj każdą porcję serem cheddar.