Pikantne Wolno Gotowane Chili
Przepis pikantne wolno gotowane Chili jest gotowy w około 4 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 367 kalorii, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 413 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka papryki, cebuli, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Pikantne Wolno Gotowane Chili, Wolno Gotowane Chili, oraz Wolno Gotowane Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj mieloną wołowinę. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 7 minut.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Połącz mieloną wołowinę, fasolę, pomidory pokrojone w kostkę, sos pomidorowy, cebulę, paprykę, czosnek, chili w proszku, pieprz cayenne, sól i czarny pieprz w wolnej kuchence. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 10 godzin lub na wysokim przez 4 godziny.
Każdą porcję udekorować serem Cheddar.