Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą
Przepis pikantne udka z kurczaka z rabarbarem-ogórek Salsan jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą, Pikantne udka z kurczaka z Rabarbarowo-ogórkową salsą, oraz Pikantne imbirowe grillowane udka z kurczaka z salsą z awokado Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 260°. Wyłóż arkusz do pieczenia z folią. Pulse chile, czosnek, i białe części szalotki w robocie kuchennym, aż finelychopped. Przy pracy maszyny, drizzlein sos sojowy, a następnie oliwa z oliwek; proces untilemulsion forms.
Umieść uda kurczaka, skórę bokiem do góry, na powierzchni worka i ukoś każde w poprzek w odstępach 3/4"aż do kości. Pora roku lekko z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udka Z Kurczaka
Kości
Sól
4
Umieścić na przygotowanej arkuszy do pieczeniai pędzla z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
5
Piec, aż skóra będzie chrupiąca i natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część uda rejestruje 165 ° F, 20-25 minut. Broil na wysokiej anadditonal 2-3 minut dla wyraźniejszej skóry, ifdesired.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
6
Pozostaw na 5-10 minut.
7
Tymczasem, wrzucić rabarbar, dalej 5 składników, i zielone części szalotki w amedium miski do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem i odstawić na co najmniej 10 minut, aby smaki się stopiły.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.