Pikantne Tosty Pekan
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 226 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, sól koszerna, tabasco i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zingy Tosty Pekan, Gofry bananowe z prażonymi orzechami pekan, oraz Kasza z porami i prażonymi orzechami pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Roztopić masło w rondlu 2-quart na umiarkowanym ogniu, a następnie wymieszać w sosie Worcestershire, Tabasco, pieprz i sól.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać orzechy pekan, podrzucając dobrze płaszcz.
Rozprowadzić w 1 warstwie na płytkiej patelni do pieczenia i piec, aż pachnące i cień ciemniejszy, 8 do 10 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Orzechy pekan można piec 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej.