Pikantne Tajskie Tofu Z Czerwoną Papryką I Orzeszkami Ziemnymi

Pikantne Tajskie Tofu Z Czerwoną Papryką I Orzeszkami Ziemnymi
Przepis pikantne Tajskie Tofu z czerwoną papryką i orzeszkami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sos sojowy, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest świetne. Spróbuj Pikantne Tajskie Tofu Z Czerwoną Papryką I Orzeszkami Ziemnymi, Pikantne Tajskie Tofu z czerwoną papryką i orzeszkami ziemnymi, oraz Andy Ricker ' s Phat Thai (smażony makaron ryżowy z krewetkami, Tofu i orzeszkami ziemnymi) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn