Przepis pikantne Tacos ziemniaczane jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pre - grzyby, cebula, kukurydza taco muszli, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tacos ze słodkich ziemniaków z pikantnym sosem jogurtowym, Ananas Dak Bulgogi Tacos (Koreański Pikantny ananas BBQ Chicken Tacos), oraz Tacos ziemniaczane (Tacos de Papa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia folią; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszać olej i przyprawę fajita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Fajita
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodać ziemniaki i grzyby i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4
Przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia i ułożyć w jednej warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Posypać serem i piec przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć i odstawić na bok.
7
W międzyczasie wymieszaj fasolę i salsę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym i kuchenką mikrofalową na wysokości przez 3 minuty; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Podgrzać skorupy taco w piekarniku przez 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Łyżka fasoli do podgrzewanych muszli taco. Top z mieszaniny ziemniaków i udekorować czerwoną cebulą, pomidorem i sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.