Pikantne Tacos Ziemniaczane
Przepis pikantne Tacos ziemniaczane jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pre - grzyby, cebula, kukurydza taco muszli, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tacos ze słodkich ziemniaków z pikantnym sosem jogurtowym, Ananas Dak Bulgogi Tacos (Koreański Pikantny ananas BBQ Chicken Tacos), oraz Tacos ziemniaczane (Tacos de Papa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia folią; odstawić.
W dużej misce wymieszać olej i przyprawę fajita.
Dodać ziemniaki i grzyby i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia i ułożyć w jednej warstwie.
Posypać serem i piec przez 15 minut.
W międzyczasie wymieszaj fasolę i salsę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym i kuchenką mikrofalową na wysokości przez 3 minuty; odstawić.
Podgrzać skorupy taco w piekarniku przez 3 do 5 minut.
Łyżka fasoli do podgrzewanych muszli taco. Top z mieszaniny ziemniaków i udekorować czerwoną cebulą, pomidorem i sałatą.
Podawać natychmiast z salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.