Pikantne Szaszłyki Z Tuńczykiem I Mango
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Pikantne szaszłyki z tuńczykiem i Mango mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. Jeśli masz pieprz, imbir, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Pikantny brązowy ryż zapiekany tuńczyk Roll miska z mango Chimichurri, Szaszłyki Z Tuńczykiem, oraz Tuńczyk z mango z kuskusem Mango.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 5 składników w średniej misce; odstawić 2 łyżki stołowe.
Do pozostałej marynaty dodać tuńczyka, delikatnie mieszając, aby wymieszać. Przykryć mieszaninę tuńczyka i przechowywać w lodówce 30 minut do 1 godziny, mieszając raz lub dwa razy.
Moczyć bambusowe szaszłyki w zimnej wodzie co najmniej 30 minut.
Rozgrzej brojlery i umieść górny stojak około 4 cali poniżej elementu. Nawlecz tuńczyka i kostki mango na szaszłyki. Ułóż szaszłyki na obramowanej blasze do pieczenia i szczotkuj marynatą.
Broil 2 minuty. Skręć szaszłyki, i dusić 1 do 2 Więcej minut lub aż tuńczyk osiągnie średni, z tylko trochę różowy pozostałych w centrach. Ułóż szaszłyki na talerzach; skropić równomiernie zarezerwowaną marynatą 2 łyżki stołowe.