Pikantne sałatki z indykiem

Pikantne sałatki z indykiem
Pikantne roladki z sałatką z indyka zajmują około 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób i kosztuje 1,34 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 24 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 411 kalorii . 2 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Niewielu osobom naprawdę spodobało się to danie główne. Jeśli masz pod ręką pomidory w puszce, mieszankę serów meksykańskich, kremowy sos sałatkowy i kilka innych składników, możesz je zrobić. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 57% , co jest dobrym wynikiem. Azjatyckie roladki z sałatą z indyka i sosem do maczania , Pikantne roladki z sałatą z czarnej fasoli i roladki z sałatą z kurczakiem enchilada są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Wymieszaj w misce indyka, sos sałatkowy, pomidory z zieloną papryczką chili, papryczką jalapeno, cebulą, chili w proszku i czarnym pieprzem, aż sałatka z indykiem będzie równomiernie połączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ułóż tortille na talerzu nadającym się do mikrofalówki i przykryj ręcznikiem papierowym. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż tortille się podgrzeją, 20 do 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Rozłóż około 2 łyżek sałatki z indyka na jednej stronie każdej tortilli; przykryj mieszanką sera meksykańskiego i sałatą. Złóż przeciwległe brzegi tortilli, aby nałożyć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser MeksykańskiSer Meksykański
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Zwiń jeden z przeciwległych brzegów wokół nadzienia na kształt burrito.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn