Pikantne Prażone Pestki Dyni I Słonecznika

Pikantne Prażone Pestki Dyni I Słonecznika
Pikantne prażone pestki dyni i słonecznika to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 26g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Plus hojny z każdej z tych przypraw, aby posypać góry orzechów tuż przed pójściem do piekarnika, nasiona słonecznika, cynamon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, Szpinak pikantny ze słonecznikiem, oraz Pieczona Brukselka Z Nasionami Słonecznika.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia64
Magazyn