Pikantne Podwórkowe Grillowanie Kurczak Fajitas

Pikantne Podwórkowe Grillowanie Kurczak Fajitas
Pikantne podwórkowe Grillowanie kurczak Fajitas może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 773 kalorie, 48g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.53 za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Dzień Ojca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pikantny sos barbecue, łatwy guacamole, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Patelnia Z Kurczaka Z Grilla Fajitas, Nie Twój Przeciętny Burger Z Grilla Na Podwórku, oraz Pikantny Kurczak Fajitas.

Instrukcje

1
Kurczaka opłukać, osuszyć i umieścić w płytkim naczyniu lub dużej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Polać kurczaka sosem barbecue; wrzucić do płaszcza równomiernie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Usuń kurczaka, zastrzegając marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Posypać kurczaka ziołami, solą morską i pieprzem, i umieścić, skórkę w dół, na grillu. Grill, odkryte, na średnim ogniu przez 5 minut lub do lekko chrupiące, fastrygowanie z zastrzeżonym sosem. Obróć kurczaka, ponownie baste, i gotować 5 Więcej minut. Przykryć pokrywą grilla i gotować 12 do 15 więcej minut, fastrygowanie kilka razy. Turn chicken over, baste ponownie, i grill, pod przykryciem, przez 12 do 15 więcej minut lub aż gotowane przez (soki uruchomić jasne).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjąć kurczaka i odstawić, luźno przykryte, na 5 minut. Wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
Usuń mięso z kości i podawaj z tortillami, prostą salsą i łatwym Guacamole. Lub po prostu podawać z dodatkowym sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn