Pikantne Podwórkowe Grillowanie Kurczak Fajitas
Pikantne podwórkowe Grillowanie kurczak Fajitas może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 773 kalorie, 48g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.53 za porcję. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Dzień Ojca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pikantny sos barbecue, łatwy guacamole, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Patelnia Z Kurczaka Z Grilla Fajitas, Nie Twój Przeciętny Burger Z Grilla Na Podwórku, oraz Pikantny Kurczak Fajitas.
Instrukcje
Kurczaka opłukać, osuszyć i umieścić w płytkim naczyniu lub dużej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Polać kurczaka sosem barbecue; wrzucić do płaszcza równomiernie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Usuń kurczaka, zastrzegając marynaty.
Posypać kurczaka ziołami, solą morską i pieprzem, i umieścić, skórkę w dół, na grillu. Grill, odkryte, na średnim ogniu przez 5 minut lub do lekko chrupiące, fastrygowanie z zastrzeżonym sosem. Obróć kurczaka, ponownie baste, i gotować 5 Więcej minut. Przykryć pokrywą grilla i gotować 12 do 15 więcej minut, fastrygowanie kilka razy. Turn chicken over, baste ponownie, i grill, pod przykryciem, przez 12 do 15 więcej minut lub aż gotowane przez (soki uruchomić jasne).
Wyjąć kurczaka i odstawić, luźno przykryte, na 5 minut. Wyrzucić marynatę.
Usuń mięso z kości i podawaj z tortillami, prostą salsą i łatwym Guacamole. Lub po prostu podawać z dodatkowym sosem barbecue.