Pikantne Pieczarki Faszerowane
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne nadziewane grzyby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 289 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oregano, fontina, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kiełbasę, można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pikantne Pieczarki Faszerowane, Pikantne Kiełbasy Faszerowane Pieczarki, oraz Pikantne Pieczarki Nadziewane Szpinakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wyjmij kiełbasę z osłonki i umieść na średniej patelni. Gotować mięso na średnim ogniu, rozbijając je drewnianą łyżką i mieszając od czasu do czasu, aż krucho i rumiane, o 7 protokół.
Kiełbasę przełożyć do miski.
Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodaj łodygi grzybów, cebulę i czosnek i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Wyjąć z ognia i dodać chleb, ser, pietruszkę, oregano i zarezerwowaną kiełbasę. Dobrze wymieszać.
Mieszankę kiełbasę mocno w kapsle grzybowe.
Umieść nakrętki na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec, aż szczyty są chrupiące i grzyby są miękkie, 10 do 15 protokół.