Pikantne Panini Z Tuńczykiem
Pikantny tuńczyk Melt Panini jest pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 24g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1313 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pepper jack ser, gruba sól i pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantny Tuńczyk Melt, Hot And Spicy Tuna Melt, oraz Najlepszy Pikantny Tuńczyk.
Instrukcje
W średniej wielkości misce, wymieszać tuńczyka, seler i majonez, aż będzie dobrze połączone. Sałatkę z tuńczyka przyprawiamy solą i pieprzem do taste.In mała miska, wymieszać musztardę Dijon i gorący sos razem-dodać więcej gorącego sosu, jeśli wolisz.
Rozgrzej prasę panini do średnio-wysokiej temperatury
Masło rozprowadzić na dwóch kromkach chleba do smaku Na Zewnątrz kanapki. Odwróć oba plastry i rozprowadź musztardę po drugiej stronie każdego z nich. Do jednego plastra dodać cebulę, awokado, sałatkę z tuńczyka, pepperoncini, pomidory i ser. Zamknij kanapkę z drugą kromką chleba, z masłem bocznym dwa panini na raz, z zamkniętą pokrywką, aż ser się stopi i chleb zostanie upieczony, 4 do 5 minut
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.