Pikantne Orzechy Rozmarynu
Pikantne orzechy rozmarynu wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis serwuje 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Ta przystawka ma 293 kalorie, 10g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka orzechów nerkowca, koszernej soli, rozmarynu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 74% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Pikantne Rozmarynowe Mieszane Orzechy, Pikantne orzechy ze smażonym czosnkiem, szalotką i rozmarynem, oraz Pikantne Rozmarynowe Prażone Orzechy / Przekąski Koktajlowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj ciężką blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego.
W średniej misce ubić białko jajka i sól, aż się spieni.
Dodaj syrop klonowy, rozmaryn i pieprz cayenne. Wymieszać orzechy i nasiona słonecznika i wrzucić do powlekania.
Rozprowadzić mieszaninę orzechów na przygotowanej blasze do pieczenia w jednej warstwie.
Piec, aż orzechy są chrupiące i brązowe, 20 do 25 minut, mieszając w połowie.
Ostudzić przed podaniem lub przechowywaniem.