Pikantne Nadziewane Pomidory
Pikantne nadziewane pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 150 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki kalamatan, chleb zbożowy, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Słony owies z Brie i pomidorkami koktajlowymi.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż grube okruchy środka 1/2 szklanki; odstawić.
Odetnij wierzch od każdego pomidora. Wyjąć miąższ, pozostawiając muszle nienaruszone. Wyrzucić wierzchołki i miąższ.
Pomidory umieścić na patelni z galaretką wyłożonej folią.
Pomidory posypać solą i pieprzem.
Połączyć bułkę tartą, bazylia, oliwki, i czosnek w małej misce. Łyżka 1/4 mieszaniny bułki tartej do każdej skorupki pomidora.
Skropić każdy pomidor 1/2 łyżeczki oleju.Broil 3 do 4 minut lub do całkowitego ogrzania.