Pikantne nadziewane Chilli może być tylko bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 459 kalorii, 21g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pastę curry, sos rybny, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak z prochu strzelniczego z suszonymi czerwonymi chilli i orzeszkami ziemnymi, Czerwony duszony brzuszek wieprzowy imbirowy z marynowanymi Chilli, oraz Kurczak smażony Ken Hom z chilli i bazylią.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki z wyjątkiem Chilli wymieszać na luźną pastę. Chilli rozciąć, wyjąć nasiona łyżeczką, a następnie napełnić środek mieszanką. Zapakuj go szczelnie i zamknij każdą wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2
Zrobić sos: rozgrzać olej i dodać pastę curry. Zmniejszyć ogień i smażyć pastę delikatnie do pachnącego, około 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
Gorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać cukier i sos rybny, następnie zwiększyć ogień i gotować przez 5 minut, cały czas mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Dodać mleko kokosowe i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać 100 ml wody i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Upuść nadziewane chilli i zmniejsz ogień do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez 10 min. Weź z ognia i podawaj. Może być uzupełniony do następnego dnia i delikatnie podgrzany.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.