Pikantne Mięso Trio Barbecue Fasolka

Pikantne Mięso Trio Barbecue Fasolka
Przepis pikantne mięso Trio Barbecue Baked Beans jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 336 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Deep South Dish ma 1403 fanów. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz andouille, czosnek, pół wołowiny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Pieczona Fasola Z Grilla, 5-składnikowy boczek z grilla fasolka pieczona, oraz Smokin ' Willy Barbecue Baked Beans dla podobnych receptur.

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. St. Francis Old Vines Zinfandel z oceną 4.4 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Klasyczne stare wino Zinfandel, które składa hołd swojemu dziedzictwu, to wino oferuje aromaty pudełka cygar, pieprzu i przypraw. Smaki dojrzałej czarnej wiśni i fasoli wanilii są następnie przez długi, soczysty finish.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia4
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn