Pikantne Mango Nadziewane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnych nadziewanych Mango. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 297 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pasty pomidorowej, szynka oscar mayer, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Truskawki I Mango Z Cukrem Miętowym, Glazurowany Burger Z Pięcioma Przyprawami Z Piernikowymi Mango, oraz Łosoś En Papillote z mango i pomarańczowymi Suprêmes.
Instrukcje
Mango przeciąć na pół wzdłuż wzdłuż płaskich krawędzi środkowych nasion; wyrzucić nasiona. Ostrożnie zbieraj owoce łyżką, uważając, aby nie przeciąć skórek i pozostawiając 1/4 cala owoców wzdłuż skórek.
Na naczynie do serwowania ułożyć Skórki; odstawić. Owoce drobno posiekać; odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać bazę Sofrito i pastę pomidorową; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać mięso i szynkę; gotować 10 min. lub do czasu, aż mięso zostanie ugotowane, mieszając od czasu do czasu. Delikatnie wymieszać posiekane owoce; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Skórki mango napełnij równomiernie mieszanką mięsną, używając około 1 szklanki mieszanki mięsnej na każdą skórę. Top z kwaśną śmietaną tuż przed podaniem.