Pikantne Kruche Imbirowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj pikantnego imbiru. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, masło, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Kruche Owoce Cytrusowe, Migdałowe Kruche, oraz Bułeczki Roquefort i Orzech włoski.
Instrukcje
W dużej misce ubij masło, cukier granulowany, skórkę cytrynową i żółtko mikserem elektrycznym na średniej prędkości. Wymieszać w 1 1/4 szklanki mąki i pięć przypraw proszku, aż ciasto trzyma się razem. Wymieszać z imbirem i orzechami pekan.
Ciasto układamy na gładkiej powierzchni posypanej 1 łyżką mąki. Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połowy na 6-calowy kłodę. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Rozgrzać piekarnik do 177°. smar cookie arkusz ze skróceniem lub sprayu do gotowania, lub linii z gotowania pergamin papier lub Silikonowa Mata do pieczenia.
Ciasto pokroić w plastry 1/4 cala.
Umieść 1 cal od siebie na arkuszu cookie.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa pieczenia chipy odkryte na wysokie 30 do 60 sekund, mieszając raz, aż zmiękną i chipy mogą być mieszane gładko. Wymieszać z cukrem pudrem i wodą.
W razie potrzeby dodaj dodatkową wodę, aby uzyskać konsystencję szkliwa.
Mżawka glazury nad ciastkami.