Pikantne Kotlety Z Grilla
Pikantne kotlety z grilla to bez nabiału przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 273 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Za $2.05 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka sosu pomidorowego, brązowego cukru, musztardy dijon i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ocet słodowy, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Pavlova z jagodami i śmietaną jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Kotlety Z Dziczyzny, Pikantne kotlety marokańskie, oraz Żeberka Z Grilla dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj sos pomidorowy, sos barbeque, sos Worcestershire, ocet, musztardę i brązowy cukier.
Umieść kotlety jagnięce do mieszaniny i marynować w lodówce co najmniej 20 minut.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu, aby uzyskać wysoką temperaturę.
Gotuj kotlety jagnięce około 10 minut na przygotowanym grillu, często obracając i często fastrygując marynatą. Temperatura wewnętrzna kotletów powinna osiągnąć minimum 145 Stopni F (63 stopnie C).