Pikantne Jajka Na Bekonie
Pikantne jajka na bekonie mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz bekon, ser cheddar, pastę wasabi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 19%. Spróbuj Pikantny Bekon Jalapeno Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Pikantne Jajka Deviled dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać. Jajka pokroić na pół wzdłuż.
Wyjąć żółtka do małej miski i zacieru; rezerwy puste białka jaj.
Smażyć boczek na dużej patelni na średnim ogniu, okazjonalnie obracając, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Plastry boczku osuszyć na papierowych ręcznikach i pokruszyć.
Niewielką ilość boczku i sera Cheddar wymieszać w osobnych miseczkach, resztę wymieszać w tłuczone żółtka z majonezem. Wymieszać z musztardą i wasabi. Białka wypełnić czubatą łyżką mieszanki żółtkowej.
Przed podaniem posypać boczkiem i serem Cheddar.