Pikantne grillowane Tri-Tip z Trio salsy
Pikantne grillowane Tri-Tip z Trio Salsan jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, pieprzu cayenne, grillowanej salsy kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fresh Salsa Trio, Pikantne Mięso Trio Barbecue Fasolka, oraz Grillowany Stek Z Flanki & Warzywne Trio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill, aż węgle są białe i słabo świecące.Przygotuj Przyprawy
Wymieszać ocet, olej i mielony czosnek w innej małej misce. Odstawić do zaparzenia co najmniej 20 minut.Przygotuj Tri-Tips: płaszcz po obu stronach Tri-tips z połowy mieszanki przypraw, pocierając go w jak chcesz suchego pocierać.
Pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Umieść Tri-tips nad ogniem w niskiej temperaturze, 1 z grubą stroną do góry, a druga z grubą stroną do dołu. Skręć, gdy pierwsza strona staje się chrupiąca, około 6 do 8 minut. Uważaj na flary-upy, jak kapiący tłuszcz będzie paliwo ogień. Obróć Trójniki, zanim ciepło wypycha soki z góry i kontynuuj obracanie przy użyciu tej metody pomiaru czasu przez cały proces gotowania. Po przekręceniu podlewamy sosem i lekko doprawiamy, 4 razy na stronę. Kontynuuj obracanie, aż Tri-tips są gotowane według własnych upodobań.
Wyjmij z ognia i pozostaw na 10 minut przed pokrojeniem na ½ - calowe plastry na ziarno.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze z trio salsy przekazywane przy stole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.