Pikantne Grillowane Cebule
Pikantne grillowane cebule to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 124 kalorie, 1G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, cebuli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pikantna Glazurowana Cebula Perłowa, Pikantna Pieczona Cebula Z Serem Szwajcarskim, oraz Pikantne Kotlety Wieprzowe Z Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Cebulę obrać i usunąć końce.
Każdą cebulę pokroić w ćwiartki.
Umieść 2 ćwiartki cebuli w 6-calowym kawałku folii aluminiowej, wkładając plasterek masła lub margaryny między kawałki. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Zamknąć folię wokół cebuli. Powtórzyć z pozostałą cebulą.
Opakowania foliowe ustawić na Dolnym stojaku grilla gazowego, lub bezpośrednio na gorącym węglu. Gotować przez około 30 do 35 minut.