Pikantny Cioppino to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie zupa. Ten przepis służy 30 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 212 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Cioppino My Way, Świeże i pikantne Cioppino, oraz Cioppino dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ziemniaki umieścić w rondlu, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Drenaż.W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj tilapia i przegrzebki; gotować, mieszając raz lub dwa razy, aż tylko nieprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Tilapia
4
Przenieść na talerz i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju i cebulę na patelnię i wymieszaj, aby pokryć. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, mieszając często, aż lekko rumiane, 5 do 7 protokół. Odkryć, zwiększyć ogień do średniej-wysokiej, dodać włoski (lub drobiu) przyprawy, papryka do smaku, sól i pieprz; gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Uncje Płynu świeżej Wody
Drób
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodać wino, wodę i pomidory; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać dusić i gotować, często mieszając, aż cebula jest miękka, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj rybę, przegrzebki, ziemniaki i kapary (jeśli używasz), wróć do duszenia i gotuj do ogrzania, o 2 protokół.