Pikantne Cioppino

Pikantne Cioppino
Pikantny Cioppino to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie zupa. Ten przepis służy 30 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 212 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Cioppino My Way, Świeże i pikantne Cioppino, oraz Cioppino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umieścić w rondlu, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż.W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj tilapia i przegrzebki; gotować, mieszając raz lub dwa razy, aż tylko nieprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
TilapiaTilapia
4
Przenieść na talerz i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju i cebulę na patelnię i wymieszaj, aby pokryć. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, mieszając często, aż lekko rumiane, 5 do 7 protokół. Odkryć, zwiększyć ogień do średniej-wysokiej, dodać włoski (lub drobiu) przyprawy, papryka do smaku, sól i pieprz; gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
DróbDrób
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać wino, wodę i pomidory; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać dusić i gotować, często mieszając, aż cebula jest miękka, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj rybę, przegrzebki, ziemniaki i kapary (jeśli używasz), wróć do duszenia i gotuj do ogrzania, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia4
Magazyn