Pikantne ciasto wołowo-grzybowe
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 116 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz mieloną wołowinę, pikantne zioła, skórki z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne Grzyby Asiago wołowina wideo, Pikantne Ciasto Z Grzybami Tofu, oraz Pikantne Tarty Grzybowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj skorupy pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla dwóch crust pie za pomocą 9-calowej patelni pie.
Rozgrzać piekarnik do 191°. w 12-calowej patelni nonstick, gotować mieloną wołowinę, grzyby, cebula i mąka na średnim ogniu przez 10 do 12 minut lub aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana i płyn z grzybów wyparował, często mieszając.
Wymieszać mieszankę zupy i pół na pół.
Dodać serek śmietankowy; gotować, aż serek topi się i mieszanina jest gorąca, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z serem szwajcarskim.
Wlać mieszaninę wołowiny na patelnię wyłożoną skórką. Wierzch z drugą skorupą; brzegi uszczelnione i flet.
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w górnej skorupie.
Piec w 191°. przez 35 do 45 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Pokroić w kliny, aby służyć.