Pikantne burgery z tuńczykiem
Pikantne burgery z tuńczykiem trwa około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.69 za porcję. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oleju słonecznikowego, ząbka czosnku, liści kolendry i sosu sojowego. Sprawdza się jako danie główne. 172 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 98%. Podobne przepisy to Pikantne Burgery Z Grilla, Pikantne Rogaliki Z Tuńczykiem, oraz Pikantne Bułeczki Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Tuńczyka pokroić na małe kawałki, a następnie kontynuować siekanie, aż tuńczyk zostanie z grubsza zmielony. Przełóż tuńczyka do miski i wymieszaj z czosnkiem, imbirem, sosem sojowym i kolendrą. Uformuj dwa hamburgery, umieść na talerzu, a następnie zamrozić na 10 minut, aby ujędrnić.
Rozgrzać olej na patelni nieprzywierającej, a następnie gotować hamburgery przez 1-2 min z każdej strony lub aż do zrobienia według własnych upodobań.
Hamburgery podawać w tostach z sałatą, pomidorem i awokado.