Pikantna Zupa Z Czarnej Fasoli
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni Pikantna zupa z czarnej fasoli może być wyjątkową bezglutenowe przepis do wypróbowania. Za 1,47 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 10g tłuszczu i w sumie 313 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 26 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka czosnku, peklowanej na sucho kiełbasy chorizo, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest wybitne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pikantna Zupa Z Czarnej Fasoli, Pikantna Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Pikantna Zupa Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj chorizo, cebulę, czosnek i jalapeno i smaż do miękkości, około 4 minut.
Dodaj czarną fasolę, pieprz chipotle, SOS adobo i bulion i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut, aby wszystkie smaki mogły się ze sobą połączyć.
Zmiksuj połowę zupy za pomocą blendera lub blendera zanurzeniowego, pozostawiając trochę całej fasoli na teksturę.
Wymieszaj wszystkie składniki w misce.
Smak przypraw i talerz zwieńczony kwaśną śmietaną z limonki kminkowej i pokrojoną zieloną cebulką.