Pikantna Zupa Z Buraków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc spróbuj pikantnej zupy z buraków. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 51 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jeśli masz liść laurowy, ziemniaki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa z buraków i buraków, Zupa barszcz z Białorusi (zupa buraczana z ziemniakami), oraz Zupa Buraczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół lub do miękkości.
Dodać bulion i kolejne 6 składników (przez liść laurowy). Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 20 minut lub aż buraki i ziemniaki są miękkie. Odrzuć liść laurowy.
Umieścić jedną trzecią mieszaniny bulionu w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Umieścić pured mieszaniny w dużej misce. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałą mieszaniną bulionu. Powrót puree mieszaniny do patelni. Ciepła zupa na małym ogniu przez 5 minut lub do całkowitego ogrzania.
Zdjąć z ognia i wymieszać sokiem z cytryny.
Połączyć 1/2 szklanki zupy i śmietany, mieszając trzepaczką. Zupę podzielić równomiernie pomiędzy każdą z 8 misek. Każdą porcję wymieszać z 1 łyżką kwaśnej śmietany; mieszankę kwaśnej śmietany obracać końcówką noża.