Pikantna Zupa Sriracha-Ziemniaczano-Porowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pikantnej zupy Sriracha-ziemniaczano-porowej. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 129 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, ziemniaki Yukon gold, pory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pikantna Zupa Sriracha-Ziemniaczano-Porowa, Zupa Z Makaronem Sriracha Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Zupa Z Pora I Ziemniaków.
Instrukcje
W 4-quart holenderski piekarnik, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać pory; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z ziemniakami i bulionem. Przykryć; gotować 20 minut, mieszając raz lub dwa razy.
Zdjąć z ognia; odkryć. Używając blendera zanurzeniowego, zupa puree. Wymieszać z sosem Sriracha i solą do smaku.