Pikantna zupa Poblano i kukurydziana

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnego Poblano i zupy kukurydzianej. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka baby złoto i kukurydza, chiles Poblano, wstępnie cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantna pieczona zupa kukurydziana i Poblano, Zupa Z Pieczonej Kukurydzy I Poblano, oraz Pieczone Poblano, kukurydza i rosół dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, wymieszać 1 szklankę kukurydzy i 1 1/2 szklanki mleka.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu.
W średniej misce do mikrofali, wymieszać chili, cebulę i wodę. Okładka; kuchenka mikrofalowa na wysokości 4 minuty.
W międzyczasie, w blenderze, umieścić pozostałe 2 szklanki kukurydzy i 1/2 szklanki mleka. Okładka; mieszaj na dużej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę puree do mieszaniny kukurydzy w rondlu. Wymieszać w mieszaninie chile i soli. Gotować 6 minut na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Chochla o 1 1/3 szklanki zupy do każdej z 4 misek. Wierzch każdej porcji z 2 łyżkami sera.