Pikantna Zupa Grochowa Z Czarnymi Oczami

Pikantna Zupa Grochowa Z Czarnymi Oczami
Pikantna zupa grochowa z czarnymi oczami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Mieszanka pomidorów, wody, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Spicy Black-Eyed Peas, Pikantny Black-Eyed Pea Relish, oraz Spicy Black-Eyed Peas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać boczek w garnku na średnim ogniu, aż lekko rumiane, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj cebulę, pieprz jalapeno, i czosnek; gotować, aż bekon jest lekko chrupiące, 5 do 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj black-Eyed peas, woda, pomidory i bulion wołowy; doprowadzić do niskiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
4
Zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, aż smaki się zmieszały, o 30 protokół.
5
Dodać ser Cheddar i nadal gotować, mieszając często, aż ser topi się, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn