Pikantna Zapiekanka wołowo-warzywna

Pikantna Zapiekanka wołowo-warzywna
Pikantna Zapiekanka wołowo-warzywna wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 19g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. Jeśli masz cukier, masło, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Warzywna Zapiekanka Wołowa, Zapiekanka wołowo-warzywna, oraz Penne, Zapiekanka wołowo-warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej patelni na średnim ogniu, brązowy mielonej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wołowinę odcedzić i wymieszać z cukinią, cebulą, czosnkiem i majerankiem. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MajeranekMajeranek
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
4
Wymieszać salsę, zupę pomidorową i kukurydzę. Doprawić 1 łyżeczką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
KukurydzaKukurydza
SólSól
5
Przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, cukier, śmietanę z kamienia nazębnego, 1/2 łyżeczki soli i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszać z serem Cheddar, śmietaną i mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
MlekoMleko
8
Rozłóż mieszaninę wołowiny w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec pod przykryciem w nagrzanym piekarniku 25 minut, lub do czasu, aż polewa będzie złotobrązowa i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn