Pikantna wołowina i papryka Stir-Fry
Pikantna wołowina i papryka Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 186 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sos sojowy o niższej zawartości sodu, stek z flanki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Podobne przepisy to Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Pikantna Wołowina I Pieprz Stir-Fry.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj stek na patelni; gotować 2 protokół, Pieczenie z jednej strony.
Dodaj paprykę; gotuj 2 minuty lub aż wołowina straci różowy kolor, stale mieszając.
Usuń mieszaninę wołowiny z patelni.
Dodaj sos sojowy, ocet, imbir i sos czosnkowy chili na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje.
Dodać mieszaninę wołowiny i zielonej cebuli na patelni; wrzucić dobrze do herbu.