Pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli 2,64 zł za porcję spada w budżecie, pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem może być ogromna Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Mieszanka oliwy z oliwek, masło, ciasto crust, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantna Tarta Z Serem Figowym I Kozim, Pikantna Tarta Z Kozim Serem Mango Tymianek, oraz Tarta z kozim serem, dymką i orzechami laskowymi.
Instrukcje
Rozwałkuj skórkę z ciasta na lekko posypanej mąkąna 12 " okrągłej.
Przełożyć na patelnię i wyprasować na dole i na górze.
Piec ciasto zgodnie z instrukcją pakowania.
Niech coolin pan na stojaku z drutu.
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż arkusz do pieczenia z folią.
Odciąć top 1 1/2" końcówek szparagów; rezerwy. Pokroić łodygi w 1/4 " rundy.
Pokrój białe cebulki z dymki; przyciąć i ćwierć (połowę, jeśli używasz szalotki). Pokroić pale-greenparts na 1/4 " kawałki. W małej miseczce wrzucić szparagi i cebulki dymki z 2 łyżkami oleju; doprawić solą i pieprzem.
Umieść w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu; piecz, obracając raz, aż cebula zacznie brązowieć, a szparagi będą jasnozielone i długie, 12-15 minut.
Przenieś się do małej łajby. Obniżyć temperaturę pieca do 191°.
W międzyczasie, ciepła pozostałych 1 łyżka masła oiland w średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojone szparagi i jasnozielone części dymki, doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż onionsare miękkie i szparagi są jasnozielone itender, 6-8 minut.
Lekko ostudzić na patelni.
Rozłóż równomiernie na dnie Skórki tartej.
Ubijamy ser i 5 kolejnych składników w misce amedium. Doprawić solą i pieprzem.
Polać warzywami. Rozrzucone końcówki paragusa i cebulki dymki.
Piec tarta, aż krawędzie skórki są złotobrunatne i wypełnienie jest ustawione, 20-22 minut.
Letcool w patelni przez 20 minut lub do 4 godzin.
Podawać tarta ciepłe orat temperatury pokojowej.