Pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem

Pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli 2,64 zł za porcję spada w budżecie, pikantna Wiosenna tarta z warzywami i kozim serem może być ogromna Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Mieszanka oliwy z oliwek, masło, ciasto crust, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantna Tarta Z Serem Figowym I Kozim, Pikantna Tarta Z Kozim Serem Mango Tymianek, oraz Tarta z kozim serem, dymką i orzechami laskowymi.

Instrukcje

1
Rozwałkuj skórkę z ciasta na lekko posypanej mąkąna 12 " okrągłej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
2
Przełożyć na patelnię i wyprasować na dole i na górze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Piec ciasto zgodnie z instrukcją pakowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Niech coolin pan na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
5
Rozgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż arkusz do pieczenia z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
Odciąć top 1 1/2" końcówek szparagów; rezerwy. Pokroić łodygi w 1/4 " rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
7
Pokrój białe cebulki z dymki; przyciąć i ćwierć (połowę, jeśli używasz szalotki). Pokroić pale-greenparts na 1/4 " kawałki. W małej miseczce wrzucić szparagi i cebulki dymki z 2 łyżkami oleju; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Umieść w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu; piecz, obracając raz, aż cebula zacznie brązowieć, a szparagi będą jasnozielone i długie, 12-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
CebulaCebula
9
Przenieś się do małej łajby. Obniżyć temperaturę pieca do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W międzyczasie, ciepła pozostałych 1 łyżka masła oiland w średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać pokrojone szparagi i jasnozielone części dymki, doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż onionsare miękkie i szparagi są jasnozielone itender, 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
DymkaDymka
SzparagiSzparagi
12
Lekko ostudzić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Rozłóż równomiernie na dnie Skórki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
14
Ubijamy ser i 5 kolejnych składników w misce amedium. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Ubić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
16
Polać warzywami. Rozrzucone końcówki paragusa i cebulki dymki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
WarzywaWarzywa
17
Piec tarta, aż krawędzie skórki są złotobrunatne i wypełnienie jest ustawione, 20-22 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Letcool w patelni przez 20 minut lub do 4 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
19
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
20
Podawać tarta ciepłe orat temperatury pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn