Pikantna Solanka Z Indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pikantne solanki indyka spróbować. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 24 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona selera, szałwii, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Jak Solać indyka, Solanka Z Indyka, oraz Solanka Z Indyka.
Instrukcje
W nocy przed pieczeniem Usuń podroby i szyję indyka; spłucz indyka wewnątrz i na zewnątrz. W dużym garnku lub wiadrze o pojemności 5 litrów wymieszaj wodę z pozostałymi składnikami. Dobrze wymieszać, aż cała sól się rozpuści.
Umieścić indyka w pokrywce garnka z pokrywką i przechowywać w lodówce na noc lub co najmniej 8 godzin.
Wyjąć indyka z solanki, dobrze spłukując. Postępuj zgodnie ze zwykłymi instrukcjami gotowania.