Pikantna Sałatka Taco
Pikantna sałatka Taco to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, mieloną wołowinę, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Taco z kwaśnym i pikantnym sosem, Sałatka Taco z pikantnym sosem z awokado, oraz Zdrowa I Pikantna Rybna Sałatka Taco.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Zamieszaj w gorącej wodzie, niegotowany makaron i mix sosów (z Hamburger Helper box), chili w proszku, oregano, sos pieprzowy i czosnek.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i gotować 5 minut dłużej.
Zdjąć z ognia; ostudzić 5 minut.
Podawać mieszaninę wołowiny na liściach sałaty.
Posypać pomidorem; top z odrobiną kwaśnej śmietany.