Pikantna Salsa Żurawinowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj pikantnego Salsanu żurawinowego. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Ta przystawka ma 90 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jeśli masz ocet winny, żurawinę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Serowe indycze farsze Burritos z pikantną salsą żurawinową, Pikantna Pieczona Salsa Chipotle Salsa, oraz Salsa Żurawinowa.
Instrukcje
Wymieszaj żurawinę, jabłko, pomarańczę, cukier, szalotkę, pieprz jalapeno, zieloną cebulę, sok z limonki i ocet razem w misce. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce dla smaków do mieszania, 4 do 24 godzin.