Pikantna Salsa Pomidorowa
Pikantna Salsa pomidorowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 197 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, oliwę z oliwek, porcję: chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantna i pikantna salsa z mango i pomidorami, Pikantna Pieczona Pomidorowa Chipotle Salsa, oraz Grillowane awokado z pikantną salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Włóż pomidory, kolendrę, czosnek, oliwę z oliwek, sok pomarańczowy i płatki czerwonej papryki do robota kuchennego. Pulse aż składniki są połączone, ale nadal grube. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć do małej miski i podawać z chipsami tortilla.