Pikantna Salsa Pomarańczowa

Pikantna Salsa Pomarańczowa
Pikantna Salsa pomarańczowa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać Jalapeno chile, papryka, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantne Empanadas z kurczaka z pomarańczową salsą Verde, Pikantne medaliony wieprzowe z salsą pomidorowo-pomarańczową, oraz Pieczone Pompano z salsą Avacado, masłem kolendry i pikantnymi Plantanami dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn