Pikantna Salsa Kukurydziana
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Pikantna kukurydziana Salsa może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 70 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, skórkę z limonki, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Polędwica kolendrowo-czosnkowa z pikantną kukurydzianą salsą, Pikantna Salsa, oraz How To Can: pikantna Salsa {} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kukurydza grillowa, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
10 minut z każdej strony lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Zdjąć z grilla; ostudzić.
Pokrój kukurydzę z kolby do miski; wymieszaj sok i pozostałe składniki.